Translate

dimarts, 5 de març del 2013

Pensant en el sentit literal de la pregunta


De totes les incoherències que hi ha al món  les més incoherents solen ser les més interessants. Moltes vegades ens fem preguntes.


Aquest matí m’he despertat més d’hora del normal i el rellotge que tinc és d’aquests de ràdio despertador que va endollat  a la ”red electrica”, i especifico elèctrica perquè també hi ha “red para el pelo”, la fan servir les ballarines de ballet principalment per recollir-se el monyo a l’hora de fer un espectacle o fins i tot pels assajos. N’havia fet servir diverses vegades jo. Però no és d’això que volia parlar. Jo vull parlar específicament del dia d’avui que és el que tinc més recent. La memoria inmediata d’unes quantes coses que m’han passat pel cap, es clar que no pas totes les he retingut. (no tinc aquests paperets de coloraines per enganxar a les parets). 

Doncs avui ha marxat la llum, i per tant ha desconnectat el despertador! Sort del rellotge que posava l'hora que era (volts de les 8) . He actualitzat l'hora i ha tornat a marxar el llum just després de posar l'hora.



Al cap d'una bona estona, he sentit una frase a la ràdio, bé, més que una frase he retingut el següent: “aquest dia gris”. Qui ha dit que és un dia gris? Jo en diria dia de pluja, d’agafar un paraigua el que et vingui més de gust i fer-lo servir, algú va inventar aquest objecte.



Qui?  Ara no ho sé, però ho miraré en algun document com ara la Gran Enciclopèdia Catalana.



 Es clar que si fa vent, si has de carregar objectes, si és un dia laborable, si has d’estar el matí fent gestions de tipus administratiu que t’obliguen a recórrer la ciutat amb una o més carpetes amunt i avall, ara desplego el paraigua per anar just al carrer de sota portar una carta a correus,  però ja m’he mullat els peus….. quina merda!! Oi que si?

 "Ei, però a vegades vas de l'Stradivarius a la feina i sense haver passat per cap bassal és com si t'haguessis ficat a la piscina amb aquelles bótes negres que t'agraden tant i ...[bla bla bla]..."  (decamíhaspassatpelcalzedoniaunmomentdenores)



I més també depèn de la ciutat, Posem per exemple Barcelona, i haver de baixar al metro amb el paraigua obert… us hi heu trobat? Només feu que xocar amb el paraigua per tot arreu, i amb tothom… i què m’en dieu del fet que un cop has plegat el paraigua, i has trobat el el tiquet del metro…. (bitllet, altrament anomenat Tiunnúmeroenfunciódelaquantitatdevegadesquehasd’agafarelmetro)... 


Doncs, resulta que no queden viatges, au ja pots anar a la màquina a treure'n un altre. I a més de portar el  paraigües, portes a més una bossa florejada que sembla que faci el Hula-Hula amb un bloc de  DINA3, una capsa de colors pastel, un rotllo pel peu d'un minimaniquí, a més d'un minimaniquí de paper i la pregunta és... ON ÉS EL MONEDER?¿?¿?¿¿.......
 ai calla, però si tinc un bitllet de 10 eurus a la butxaca de la jaqueta.....



Perquè has sortit de casa/pis a Barcelona o del poble on vius on no hi estava plovent, au doncs passes per un “xino”  a buscar-ne algun, si no te’l trobes de camí a l’entrada de metro més pròxima) has fet 100 metres i ja tens els peus molls, i ara amb el paraigua que has plegat t’has quedat amb els dits de la mateixa manera, el bitllet queda humit, i com que has de passar per aquelles portes tan… què s’en pot dir ¿¿?… el paraigua et toca els pantalons/jaqueta/faldilla… i què penses? 



I  tenint en compte que abans de marxar de casa t’has dutxat!!!



Fantàstic i felicitats!



El temps t’ha dutxat una segona vegada!



On és el xampú/acondicionador “dosenuno” i/o crema corporal ara que ho necessites?


(Resposta per aquesta pregunta en concret pensant ben bé en el sentit literal de la pregunta)



 juajuajaujjjajajajajajjajajaajj



Ho veieu?  no té cap mena de coherència o si?¿?¿ ho deixaré a l’aire que permet el lliure trànsit de les ones de ràdio, i de televisió i de telefonia mòvil entremoltesaltresespècies que naveguen amb una góndola, com qui va pels carrers de Venècia….



Exercicis

 1- Rellegeix-ho més endavant i reflexiona uns instants. Autocorregeix-te i vés completant el que falta.

 2- Pensa en les preguntes que et vinguin al cap i escriu-les en un full.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada