Translate

dimecres, 24 de setembre de 2014

"no em surt el dibuix"

A vegades no tens clar certes coses de tu mateix, només disposes d'una perspectiva.  
...
La vida una mica és com conduir. (potser és una opinió portada a l'extrem)
Tu vas dins d'una carcassa, amb més o menys capacitat, més o menys gran, pensant en coses, més que no pas en el fet de conduir. 
I vas seguint el teu camí per la carretera "X" però per molt que siguis tu qui decideixes on anar o quina direcció agafar, quina destinació tens, has d'estar pendent d'altres que tenen una perspectiva diferent a la teva, sinó per a què hi han els retrovisors o els intermitents? 

O aparcar, per exemple. Tu saps les dimensions de la teva carcassa, ets tu que vas a dins. 
Pots trobar aparcaments en diagonal, o en línia recta, al cantó dret o al cantó esquerra, però aquests últims han de ser d'una mida suficientment gran com perquè hi puguis aparcar. Encara que sovint sigui després de cinquanta mil maniobres. Però per força has necessitat els retrovisors, i sovint és de molta ajuda la referència que et posen els que ja estan aparcats, per alinear correctament la teva carcassa. Procurant deixar espai suficient per facilitar la teva sortida i la d'altri. Potser si el que s'obrís fos el sostre que es plegués com un acordió o un ventall cap enrere, el seient quedés per sobre el parabrisa, fent servir algun sistema hidràulic; aquest podria fer de tobogan i sortiries per davant, aleshores potser aquest espai, no caldria.

(com serien els cotxes aleshores? però els retrovisors i els intermitents crec que hi serien igual. I això em porta a preguntar-me què ho fa que siguin com siguin, però tampoc m'amoïna en excés. És una eina que va molt bé. I no, no em cal un cotxe descapotable)

En altres ocasions encara que línia de l'aparcament estigui ben dibuixada, hi ha una carcassa mal posada i per moltes maniobres que poguessis fer no sortiries tu o no deixaries entrar el que hi ha a l'altra banda que no en té cap culpa, i això sí que em sap greu. 

Podria parlar de molts altres casos, que tots i cadascun de nosaltres ens hi hem trobat mil vegades i que segur que ens en trobarem moltes més.  Però PERÒ disposes d'un cotxe, felicitats per tenir-lo, no tothom s'ho pot permetre.
... 
I a vegades tens ganes d'escriure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada